Ik wil hoger scoren in google

Zoekmachinemarketing

Wie wil er met zijn bedrijf bovenaan in Google staan? Iedereen toch? Of dat lukt hangt van veel factoren af en de beslissende factor, nl. Google, hebben we niet altijd in de hand. Wat we wel kunnen doen is er voor zorgen dat Google jouw website een zo hoog mogelijke plaats geeft binnen de zoekresultaten. Dat noemen we zoekmachinemarketing.

Zoekmachinemarketing is niet anders dan er voor zorgen dat de pagina’s van jouw website op een prominente plaats binnen een zoekmachine getoond worden wanneer men op een bepaalde zoekterm zoekt. Zoekmachinemarketing bestaat uit twee onderdelen, namelijk:

• Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization)
• Zoekmachine advertenties (Search Engine Advertising)

Zoekmachineoptimalisatie gaat over de niet-betaalde resultaten in Google en zoekmachine advertenties gaat over de betaalde resultaten in Google.
Wanneer we spreken over zoekmachinemarketing dan hebben we het over beide onderdelen. Met een zoekmachinemarketingplan breng je je website gestructureerd onder de aandacht van je potentiële klanten. Dit kan door adverteren via Google Adwords maar ook door je website regelmatig onder de loep te nemen of deze nog voldoet aan de eisen van Google. Dat vereist vakkennis en zoals het vaak gaat, deze kennis moet regelmatig worden bijgehouden! Heb je niet de nodige vakkennis of heb je geen tijd om Google Adwords op te starten en te onderhouden? Schakel dan Verhoef en zo …… in!

Wil jij ook je website hoger laten scoren in Google? Neem dan nu contact op!

Meer weten over zoekmachine marketing?

Anita Verhoef

Vraag?